ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
April 4, 2019
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΊΔΗ
April 8, 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  03-04-2019

Παρουσία του Δημάρχου Εορδαίας σε δύο εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

          Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης παραβρέθηκε στη σημαντική εκδήλωση «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΦΙ-ΙΜΕΡΑ» του Υπουργείου Πολιτισμού , που πραγματοποιήθηκε το πρωί της  Κυριακής 31-3-2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, καθώς περιελάμβανε το θέμα «Ο Τρανός Χορός στη Βλάστη Εορδαίας . Η εγγραφή στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας», που εισηγήθηκε η Διευθύντρια Διεύθυνσης Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σταυρούλα –Βίλλυ Φωτοπούλου.

Ο κ. Ζαμανίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιφανείς Βλατσιώτες , που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Υπουργείου  Πολιτισμού .

 

Βραβείο «Ανθρωπιάς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης», για τη φιλοξενία ορφανών παιδιών της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης από οικογένειες των Τοπικών Κοινοτήτων Κομνηνών , Περδίκκα, Αγίου Χριστοφόρου και Πενταβρύσου  του Δήμου Εορδαίας  κατά την περίοδο της Κατοχής , παρέλαβε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργάνωσαν ο ομώνυμος Δήμος, το Ιστορικό Αρχείο Προσφυγικού  Ελληνισμού και η Έδρα Ποντιακών Σπουδών του ΑΠΘ , την Κυριακή 31-3-2019 , το  απόγευμα  στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Ήταν μία εκδήλωση μνήμης και τιμής με τίτλο: «Σε σένα  που άπλωσες το στοργικό σου χέρι για να αγκαλιάσεις το ξενιτεμένο μου μικρό … Η Καλαμαριά τιμά τα χωριά της Μακεδονίας , που έσωσαν τα παιδιά  της στη γερμανική κατοχή».

Accessibility
Κλείσιμο