ΟΜΟΦΩΝΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ
March 25, 2017
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΜΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
April 3, 2017

ΟΜΟΦΩΝΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350138
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  31-03-2017

ΟΜΟΦΩΝΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ  

     Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φορέων   και  των  Πολιτών   στην πρόσκληση για τη σημερινή(31-3-2017)   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας , που διεξήχθη   στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας , στα πλαίσια της οποίας  συζητήθηκε  το φλέγον θέμα της «Πώλησης μονάδων της ΔΕΗ».  

      Εισηγούμενος το θέμα ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης  αναφέρθηκε στις τελευταίες   εξελίξεις για την Επιχείρηση της ΔΕΗ , τονίζοντας την ανάγκη  κοινής πλεύσης  όλων μαζί των φορέων για την αντιμετώπιση των νέων αρνητικών δεδομένων.

      Η δημιουργία ενιαίου αγωνιστικού μετώπου ενάντια στη μετοχοποίηση της ΔΕΗ , τονίστηκε και από τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου , αλλά και  από τους εκπροσώπους των παρισταμένων φορέων που έλαβαν το λόγο .

    Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την   ομόφωνη ψήφιση της  πρότασης  του Δημάρχου Εορδαίας , ο οποίος επεσήμανε τα εξής: « Ως Δημοτικό Συμβούλιο επικαιροποιούμε τη διαχρονική και πάγια θέση μας ότι είμαστε εναντίων της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ , άρα και της πώλησης μονάδων . Εκφράζουμε κάθετα την αντίρρησή μας και όλοι μαζί συμμετέχουμε σε όποιες μορφές αγώνα αποφασιστούν από τους εργαζόμενους , όπως πράξαμε και στο παρελθόν. Με αυτή την έννοια και απαντώντας στην πρόταση περί σύστασης Συντονιστικού Οργάνου, εμείς θα συμμετέχουμε δια του Δημάρχου Εορδαίας».

 

Accessibility
Κλείσιμο