ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ – ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – Ε.Λ.Μ.Ε. ΕΟΡΔΑΙΑΣ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟ “Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΥΜΙΑ”
April 8, 2019
ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – 2ο PTOLEMAIDA OPEN SENIORS ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ
April 8, 2019

ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ – ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”

Μια Κυριακή στη Φιλαρμονική «Αριστοτέλης»

Τα μικρά βήματα στον πολιτισμό, την Κυριακή 7 Απριλίου, οδήγησαν τους μικρούς περιπατητές, στη Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης». Ο Αρχιμουσικός, τα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Φίλων της Φιλαρμονικής, επιφύλαξαν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δημιουργικό πρωΐνό στους καλεσμένους τους.

Οι μικροί καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν, λεπτομέρειες για τα μουσικά όργανα που αποτελούν τη μπάντα μιας φιλαρμονικής, καθώς επίσης και τον τρόπο λειτουργία της. Οι απορίες πολλές κι η προθυμία ακόμη μεγαλύτερη να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις από τον Αρχιμουσικό και τους μαθητές του.

Ο αποχαιρετισμός που σχεδίασε η φιλαρμονική στους καλεσμένους της, ήταν μία πραγματικά εντυπωσιακή μικρή συναυλία πνευστών και κρουστών οργάνων.

Η πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π. Μαρία Κύρκα, παρακολούθησε τη δράση, ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους κι υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά σε κάθε βήμα που προάγει τον πολιτισμό, ειδικά όταν το βήμα αυτό αφορά τα παιδιά.

Οι πρόεδροι και τα μέλη των συλλόγων αρωγών των πολιτιστικών δομών του ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π ήταν όλοι παρόντες κι ενημέρωσαν τους μικρούς περιπατητές ότι ο Πολιτιστικός Περίπατος στην Πόλη συνεχίζεται με το τέταρτο βήμα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στο Ιστορικό Παλαιοντολογικό Μουσείο της πόλης μας όπου τα παιδιά θα μπορέσουν να συνθέσουν τις τέχνες με την ιστορία του τόπου τους.

Accessibility
Κλείσιμο