ΜΕ 3 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ 25 ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ «ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 12ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
January 16, 2018
ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ 9ΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
January 19, 2018

ΜΕ 3 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ 25 ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ «ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  16-01-2018

ΜΕ 3 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ 25 ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ  Η ΠΡΩΤΗ  «ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ  Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

 

      Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη «ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ  Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» , που πραγματοποιήθηκε  στο Δημοτικό  κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας την Κυριακή 14-01-2018  .

    Υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση από όλους τους προπονητές των ομάδων για τους αθλητές τους, που επέτυχαν τους στόχους τους αν και βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας  τους.

    Στην Ημερίδα καταγράφηκαν 3 νέα πανελλήνια ρεκόρ και να σημειωθεί ότι  βοήθησε η υποδομή  του κολυμβητήριου πολύ σ αυτό το γεγονός ,δεδομένου ότι  είναι ένα από τα ποιο σύγχρονα και τέλεια εξοπλισμένα κολυμβητήρια της χώρας.

     Τα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ» με μία εξαιρετική  εμφάνιση επέτυχαν  25 νέα όρια εκ των οποίων τα 14 αποτελούν όρια OPEN ,ενώ  αξιοσημείωτο είναι πως όλοι οι αθλητές της τοπικής μας Ομάδας  κατέχουν όλα τα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα .

     Τέλος η Διοίκηση της Ομάδος δέχτηκε τα συγχαρητήρια της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την άψογη διοργάνωση της Ημερίδας , σε όλους τους τομείς.

Accessibility
Κλείσιμο