ΜΕ ΤΡΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ TAP ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ –ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ – ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
December 6, 2018
ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
December 8, 2018

ΜΕ ΤΡΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ TAP ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  07-12-2018

Με τρία υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα δωρεά του ΤΑΡ  ενισχύθηκε ο στόλος των οχημάτων του Δήμου Εορδαίας

       Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 7-12-2018   στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου της ΑΕΒΑΛ του Δήμου Εορδαίας  η τελετή παράδοσης –παραλαβής τριών νέων  απορριμματοφόρων  στο Δήμο Εορδαίας , από το Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ).

    Η δωρεά έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων που ο ΤΑΡ υλοποιεί στις περιοχές από τις οποίες διέρχεται.

   Πρόκειται για τρία  υπερσύγχρονα  οχήματα , τελευταίας τεχνολογίας, ωφέλιμου όγκου 16 m3. , τα οποία παρέλαβε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης ευχαριστώντας  τον εκπρόσωπο του ΤΑΡ και υπεύθυνο τοπικών κοινωνιών για τη Δυτική Μακεδονία  Μιχάλη Γκοσλιόπουλο  για τη σημαντική προσφορά των  νέων  οχημάτων , με τα οποία ενισχύεται  ο στόλος των απορριμματοφόρων  του Δήμου και αναβαθμίζεται η παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες.

    «Είμαστε από τους πρώτους Δήμους που συνεργαστήκαμε με τον ΤΑΡ  εκφράζοντας τις ανάγκες του Δήμου μας και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση της παραλαβής των τριών καινούργιων και μεγάλης χωρητικότητας οχημάτων , ενώ το επόμενο διάστημα περιμένουμε και ένα  σάρωθρο από τον ΤΑΡ . Επίσης προγραμματίζουμε να υλοποιήσουμε από ένα έργο σε κάθε Τοπική Κοινότητα από όπου διέρχεται ο Αγωγός και θα έχει σχέση με τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής»,  επεσήμανε ο Δήμαρχος Εορδαίας .

   Από την πλευρά του ο κ. Γκοσλιόπουλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Εορδαίας για την αγαστή συνεργασία τους , αποτέλεσμα της οποίας ήταν η δωρεά ,των εν λόγω, οχημάτων , τονίζοντας ότι ο ΤΑΡ ως  Αγωγός καλής ενέργειας επενδύει περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ σε ανάλογες  δράσεις και τα προσφέρει στις Περιφέρειες και στους Δήμους  της Βόρειας Ελλάδας.

Accessibility
Κλείσιμο