Με ποδηλατοβόλτα στην ημέρα χωρίς αυτοκίνητο έληξαν οι δράσεις της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» στο Δήμο Εορδαίας.

Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.
September 22, 2020
Δ.Ε.Υ.Α.Ε – Πίνακες Κατάταξης – Βαθμολογίας και Απορριπτέων της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2020
September 25, 2020

Με ποδηλατοβόλτα στην ημέρα χωρίς αυτοκίνητο έληξαν οι δράσεις της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» στο Δήμο Εορδαίας.

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  23-09-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ποδηλατοβόλτα στην ημέρα χωρίς αυτοκίνητο έληξαν οι δράσεις της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» στο Δήμο Εορδαίας.

 

Με πορεία ποδηλάτων μέσα στην πόλη της Πτολεμαΐδας έλαβαν τέλος χθες το απόγευμα οι δράσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στο Δήμο Εορδαίας. Η συγκεκριμένη δράση έγινε σε συνεργασία με τον Αθλητικό Ποδηλατικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας «ΑΣΣΟΣ». Στην μικρή τελετή λήξης που ακολούθησε κληρώθηκαν 9 ποδήλατα, ενώ ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς στην σύντομη ομιλία του αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση όλων των δρώμενων, επανέλαβε ότι ο στόχος ήταν να δοθεί έμφαση στην αλλαγή των τρόπων συμπεριφοράς των πολιτών, ώστε να στραφούν σε περισσότερο βιώσιμους τρόπους μετακίνησης όπως το ποδήλατο, το βάδισμα, τα μέσα μεταφοράς, καθώς και συνδυασμού αυτών σε κάθε διαδρομή.

Ο Δήμος Εορδαίας εκφράζει ολόθερμες ευχαριστίες στους χορηγούς και αρωγούς όλων των δράσεων και πιο συγκεκριμένα :

  • Την ΔΕΗ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Διευθυντή Λιγνιτικού Κέντρου Δυτ. Μακεδονίας Αντώνη Νίκου.
  • Την εταιρεία «ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε.».
  • Το Σωματείο Συνταξιούχων Δ.Ε.Η Εορδαίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνο Ανδρεάδη.
  • Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Η. «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ».
  • Τα ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας Α.Ε.
  • Τα Ζαχαροπλαστεία «Γιώργος Σιδηρόπουλος».
  • Την εταιρεία Λαζούλας Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.
  • Την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων «The Vanners”.
  • Το Γλυκοπωλείον «Στάζει Μέλι».

 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του συλλόγους, τα σωματεία, τις εθελοντικές ομάδες, τις εικαστικές ομάδες, τους φορείς, τα σχολεία και τα ΚΔΑΠ, που με τη δική τους συμμετοχή και πολύτιμη συνεισφορά κατέστη εφικτή η αρτιότητα όλων των δράσεων.

 

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία κάλυπταν καθημερινά όλα τα δρώμενα που πραγματοποίησε ο Δήμος Εορδαίας, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020.

 

Accessibility
Κλείσιμο