Κ.Ε.Δ.Ε. – Προμήθεια εξοπλισμού για την αίθουσα βαρέων αθλημάτων «Γεώργιος Ποζίδης και Ιορδάνης Κωνσταντινίδης», στο Δ.Α.Κ. Πτολεμαΐδας του Δήμου Εορδαίας.

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλα Σεβαστού.
June 22, 2020
Στο Δημαρχείο Εορδαίας ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α.. Σύσκεψη με φορείς του αγροτικού κόσμου.
June 23, 2020

Κ.Ε.Δ.Ε. – Προμήθεια εξοπλισμού για την αίθουσα βαρέων αθλημάτων «Γεώργιος Ποζίδης και Ιορδάνης Κωνσταντινίδης», στο Δ.Α.Κ. Πτολεμαΐδας του Δήμου Εορδαίας.

kede

Β. Σοφίας 28 – 50 200 – Πτολεμαϊδα

ΑΦΜ : 998054545 ΔΟΥ Πτολ/δας

Τηλ. 246 308 12 32 Φαξ 246 305 52 76

            E-mail : kede11@otenet.gr                                                           Πτολεμαΐδα 23-6-2020

 

 

                                                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Προμήθεια εξοπλισμού για την αίθουσα βαρέων αθλημάτων «Γεώργιος Ποζίδης και Ιορδάνης Κωνσταντινίδης», στο Δ.Α.Κ. Πτολεμαΐδας του Δήμου Εορδαίας.

 

Ολοκληρώθηκε η προμήθεια εξοπλισμού για την αίθουσα βαρέων αθλημάτων «Γεώργιος Ποζίδης και Ιορδάνης Κωνσταντινίδης», στο Δ.Α.Κ. Πτολεμαΐδας του Δήμου Εορδαίας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για προμήθεια αθλητικών οργάνων και υλικών η οποία περιλάμβανε:

  • Ολυμπιακές μπάρες άρσης βαρών.
  • Δίσκοι βαρών ολυμπιακού τύπου (5kg,10kg,15kg,20kg).
  • Κωπηλατική μηχανή.
  • Ποδήλατο εκγύμνασης.
  • Σχοινιά προπόνησης.

Ο όλος εξοπλισμός παραλήφθηκε από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής, παρουσία της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας (Κ.Ε.Δ.Ε.) Άννας Καΐδου, καθώς και του Δ.Σ και του προπονητικού τιμ του Παλαιστικού Κέντρου Εορδαίας, του οποίου οι αθλητές κάνουν χρήση της αίθουσας βαρέων αθλημάτων.

Τα συγκεκριμένα όργανα είναι απαραίτητα για τις ανάγκες των αθλητών και βοηθούν πολύ την προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, προς τους αθλητές αλλά και τους προπονητές ενός αθλήματος το οποίο έχει δώσει σημαντικές διακρίσεις και έχει αναδείξει πολύ μεγάλους αθλητές από την περιοχή μας.

 

                                                                                               

 

 

Accessibility
Κλείσιμο