ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

Ορκωμοσία νέου Δημοτικού Συμβούλου
October 3, 2016
Πρόγραμμα Παρέλασης 15-10-2016 στην Πτολεμαΐδα
October 10, 2016

ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350138
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 3-10-2016

ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ 

 

Την έντονη διαφωνία του αναφορικά με την ένταξη της ΔΕΗ στο Υπερταμείο εξέφρασε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η εισαγωγή της ΔΕΗ στο Υπερταμείο είναι μία εξέλιξη η οποία μας βρίσκει ως Τοπική Αυτοδιοίκηση και ως κοινωνία σε πλήρη αντίθεση.

      Νομίζω ότι όλες οι μέχρι τώρα ενέργειες που έγιναν κατά καιρούς για την απελευθέρωση της ενέργειας είναι στην κατεύθυνση της ιδιωτικοποίησης  της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, ενώ και αυτή η εξέλιξη βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση που επιχειρούσε η κάθε κυβέρνηση σχετικά με την απελευθέρωση  της ηλεκτρικής ενέργειας.

      Ήμασταν  πάντα αντίθετοι η  τοπική αυτοδιοίκηση, η  κοινωνία και όλοι οι παράγοντες της περιοχής και  αντιδρούσαμε  σε ανάλογα φαινόμενα , ενώ  σε αυτή της κατεύθυνση θα κινηθούμε και τώρα.

      Ως Δήμος και ως Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων θα συμπορευτούμε σε οποιαδήποτε μορφή αγώνα και θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων, που αναλαμβάνουν ανάλογες  πρωτοβουλίες, ώστε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση που θίγει την ΔΕΗ και υποθηκεύει το μέλλον της περιοχής μας ».

dsc04827

Accessibility
Κλείσιμο