Κάλεσμα του Δήμου Εορδαίας για βοήθεια στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Το ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας η έδρα του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αποδέχθηκε το αίτημα του Δήμου Εορδαίας.
September 29, 2020
Αίτηση χρηματοδότησης προς την Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για την προμήθεια Μηχανημάτων Έργων στα πλαίσια του σχεδιασμού αντιμετώπισης καταστάσεων εκτάκτων αναγκών, υπέβαλλε ο Δήμος Εορδαίας.
September 30, 2020

Κάλεσμα του Δήμου Εορδαίας για βοήθεια στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 29-09-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλεσμα του Δήμου Εορδαίας για βοήθεια στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Ο Δήμος Εορδαίας εκδηλώνει εμπράκτως την συμπαράστασή του στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης απέναντι σε συνανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη, καλεί τους πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία της περιοχής μας, να συμβάλλουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα αποσταλούν με δική του μέριμνα στους πληγέντες δήμους.

Τα σημεία συγκέντρωσης όλων των ειδών πρώτης ανάγκης και των τροφίμων είναι οι χώροι του Α’ και του Β’ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας. Οι ημέρες και οι ώρες που θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αφήνουν τις προσφορές τους είναι : Τετάρτη 30/9, Πέμπτη 01/10 και Παρασκευή 02/10 2020 από τις 8:30 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. .

Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν είναι:.

  • Προϊόντα ξηράς τροφής μακράς διάρκειας (να μην απαιτείται συντήρηση- ψυγείο).
  • Κλινοσκεπάσματα ( κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια).
  • Είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, κ.α.).

 

Να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια των διαδικασιών θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, προς αποφυγήν της εξάπλωσης του COVID-19, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Accessibility
Κλείσιμο