Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16- 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ο.Α.Ε.Δ. – Ανακοίνωση για την εισαγωγή 2.948 σπουδαστών και σπουδαστριών στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ για το χειμερινό εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2020 – 2021
August 28, 2020
ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π.: Πρακτικό αξιολόγησης για την πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού ΙΔΟΧ στο Δημοτικό Ωδείο – Ανακοινώσεις υπ’αριθμ. 979/17-08-20 και 980/17-08-20
September 10, 2020

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16- 22 Σεπτεμβρίου 2020

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ   

(σε μορφή pdf)

fb

Για την ενημέρωσή σας επισκευφθείτε την σελίδα:

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Εορδαίας στο FB

Μήνυμα Δημάρχου Εορδίας κ. Παναγιώτη Πλακεντά

Αγαπητοί συνδημότες,

Η Ευρωπαική Εβδομάδα Κινητικότητας, η οποία έχει αποκτήσει πλέον θεσμικό χαρακτήρα αφού διεξάγεται ετησίως τα τελευταία 18 χρόνια σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, είναι συνδυασμός διαφόρων δράσεων με στόχο την καθιέρωση βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και την απόκτηση περιβαλλοντικής συνείδησης.

Στις δράσεις συμμετέχουν κάθε χρόνο όσες ευρωπαϊκές πόλεις το επιθυμούν.

Φέτος για πρώτη φορά οι δράσεις αυτές θα υλοποιηθούν στην πόλη της Πτολεμαϊδας, με προσδοκώμενο αποτέλεσμα – μέσω αυτών- την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής μέσα στην πόλη.

Στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην αλλαγή των τρόπων συμπεριφοράς των πολιτών και την στροφή τους σε περισσότερο βιώσιμους τρόπους μετακίνησης, όπως το ποδήλατο, το βάδισμα, τα μέσα μεταφοράς και ο συνδυασμός αυτών σε κάθε διαδρομή. Κάθε χρόνο βραβεύεται από ειδική ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η πόλη που θα επιδείξει μεγάλη συμμετοχή των πολιτών της στις δράσεις βιώσιμων και εναλλακτικών τρόπων μεταφοράς.

Ως Δήμος Εορδαίας φιλοξενούμε την γιορτή της Κινητικότητας και έχουμε ετοιμάσει καθημερινές δράσεις από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου, τις οποίες θα ανακοινώνουμε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου και της σελίδας που δημιουργήσαμε στο Facebook ειδικά για την Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας.

Περιμένουμε με χαρά την ενεργή συμμετοχή όλων σας. Αλλάζουμε εμείς, αλλάζει η πόλη!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ 2020

 

Accessibility
Κλείσιμο