ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΘΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ”
April 1, 2019
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
April 5, 2019

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  03-04-2019

Εποικοδομητικές συναντήσεις Δημάρχου Εορδαίας στην Αθήνα

 

     Θετική χαρακτηρίζεται  η κάθοδος του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  στην Αθήνα και η συνάντησή του την Τρίτη 2-4-2019, μαζί με τους Δημάρχους Κοζάνης και Αμυνταίου     με τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.) κ. Μπουλαξή με σκοπό την προτεραιότητα των λιγνιτικών μονάδων που δίνουν τηλεθέρμανση στην ένταξή τους στο σύστημα, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το ίδιο θέμα  στα Γραφεία του ΑΔΜΗΕ.

  Αναφερόμενος στα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων ο Δήμαρχος Εορδαίας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Υπήρξαν ιδιαίτερα εποικοδομητικές συζητήσεις, αναλύσαμε τους λόγους για τους οποίους οι Μονάδες που δίνουν Τηλεθέρμανση στις Πόλεις μας , πρέπει να προτάσσονται στο σύστημα. Όμως πέρα από την πρόθεση του Προέδρου της ΡΑΕ και των Κυβερνητικών στελεχών να βοηθήσουν , πρέπει να υπάρξουν και οι ανάλογες προϋποθέσεις , καθώς οι όροι χαρακτηρισμού αυτών των Μονάδων συμπαραγωγής υψηλής απόδοσης είναι συγκεκριμένες και πρέπει να πληρούνται , δεδομένου ότι υπάγονται στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο από όπου και ελέγχονται». 

   Ο κ. Ζαμανίδης επανέλαβε την προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής , που είναι η διασφάλιση   της συνεχούς  λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς , μέχρι τη σύνδεση με τη Μονάδα 5.

Accessibility
Κλείσιμο