ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ AVGILAR ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
August 3, 2016
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
August 24, 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ AVGILAR ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη επισκέφθηκε την Παρασκευή 5-8-2016 ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Νοσοκομείου του Δήμου Αβτζιλάρ της Τουρκίας Ρετζέπ Τετίκ , μεταφέροντας μηνύματα φιλίας από την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Η επίσκεψη ήταν ιδιωτική , όμως στη διάρκειά της υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Εορδαίας με τη Δήμαρχο του Αβτζιλάρ κυρία Τοπζάκ, καθώς ήδη έχουν αναπτυχθεί στενές σχέσεις μεταξύ των δύο Δήμων.

Αναφερόμενος στο θέμα ο κ. Ζαμανίδης επεσήμανε: «Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο αυτούς τους δεσμούς να τους επισημοποιήσουμε. Η αδελφοποίηση των δύο Δήμων είναι στα σχέδιά μας ,όμως απαιτείται η ανάλογη διαδικασία. Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε σήμερα καθώς οι πρόγονοί σας έλκουν την καταγωγή τους από την Τ.Κ. Εμπορίου του Δήμου μας».

Από την πλευρά του ο κ. Τετίκ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη θερμή υποδοχή του Δημάρχου και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι βρέθηκε για μία ακόμα φορά στον τόπο καταγωγής των προγόνων του, ευχόμενος να επιτευχθεί σύντομα η αδελφοποίηση των δύο Δήμων.

Η ανταλλαγή δώρων και αναμνηστικών ήταν το επισφράγισμα της συνάντησης των δύο πλευρών.

Accessibility
Κλείσιμο