ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΛΟΒΑΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 16 ΚΑΙ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
April 11, 2018
ΜΕ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 132 ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ 9οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
April 16, 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  13-04-2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

     Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Γεώργιο Χιωτίδη  ,  επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 13-4-2018 τις εγκαταστάσεις της νέας πτέρυγας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, όπου θα φιλοξενήσει το Τμήμα Χημειοθεραπειών, το τμήμα Αιμοληψιών, κάποια τακτικά εξωτερικά ιατρεία, την Ογκολογική Κλινική, ενώ θα λειτουργήσει πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός, για τις ανάγκες της περιοχής και των εργαζομένων του νοσοκομείου.

     Ο Δήμαρχος Εορδαίας αρχικά αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης λειτουργίας του Ογκολογικού Τμήματος  και στις ενέργειες που έγιναν για το θέμα αυτό, ενώ  η συζήτηση επικεντρώθηκε στην έναρξη λειτουργίας του Βρεφονηπιακού Σταθμού, ένα ζήτημα για το οποίο ο κ. Ζαμανίδης επεσήμανε: «Σε αυτό το ζήτημα υπάρχουν πολύ σημαντικές δυσκολίες. Oι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί μπορούν να λειτουργήσουν είτε ως Δημοτικοί είτε ως ιδιωτικοί.  Ως Δημοτικός, βρεφονηπιακός σταθμός, για να λειτουργήσει πρέπει να γίνουν προσλήψεις και  να υπάρχει σύστημα μεταφοράς των νηπίων και των βρεφών. Γι’ αυτά όλα, επειδή ακριβώς είμαστε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, υπάρχουν πολύ δύσκολες διαδικασίες. Συμφωνήσαμε το Διοικητή ότι θα πρέπει να βρεθούμε, με την αρμόδια Υπουργό την κα. Φωτίου (και μάλιστα πάρα πολύ σύντομα) για να καταλήξουμε σε μία πρόταση, ώστε να μας επιτρέψει, μετά το καλοκαίρι, αυτός ο Σταθμός να λειτουργήσει και να μη μείνει κενή αυτή η σημαντική δομή»

       Παίρνοντας το λόγο ο Διοικητής του Νοσοκομείου αναφερόμενος στην Ογκολογική Κλινική τόνισε πως στόχος είναι να λειτουργήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και μετά  την πρόσληψη των δύο Ογκολόγων , ενώ ως πρότυπο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών χαρακτήρισε  τον Βρεφονηπιακό Σταθμό υπογραμμίζοντας ότι σε συνεργασία με το Δήμαρχο Εορδαίας θα εξεταστούν όλες οι λύσεις , ώστε να λειτουργήσει την περίοδο 2018-2019.

     Στην συνάντηση συμμετείχαν η Υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας Αναστασία Βαρδάκα και η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΠΑΠ Μαρία Κύρκα. 

Accessibility
Κλείσιμο