Επίσκεψη του Πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης στον Δήμαρχο Εορδαίας.

Έναρξη εγγραφών στην Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Εορδαίας «Ο Αριστοτέλης».
September 1, 2020
Απόφαση ορισμού Αντιδημάρχων Δήμου Εορδαίας.
September 9, 2020

Επίσκεψη του Πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης στον Δήμαρχο Εορδαίας.

ptolemaios

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  02-09-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επίσκεψη του Πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης στον Δήμαρχο Εορδαίας.

 

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε στο γραφείο του χθες το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς. Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας συνόδευε ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας Πέτρος Τσιάρας καθώς και ο Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Αθανάσιος Αραϊλούδης.

Στην συνάντηση που ακολούθησε ο Παναγιώτης Πλακεντάς συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τους εκπρόσωπους του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, για την εξαιρετική διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ε1 ηλικιών 12 έως 14, το οποίο ξεκίνησε από το Σάββατο 29 Αυγούστου και θα συνεχιστεί έως και σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα τένις των εγκαταστάσεων του Ομίλου.

 Ο Δήμαρχος Εορδαίας σημείωσε ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες περαιτέρω ενίσχυσης των εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, οι οποίες φιλοξενούν όχι μόνο πανελλήνιες αλλά και διεθνείς διοργανώσεις μεγάλης εμβέλειας, γεγονός που προσδίδει κύρος όχι μόνο στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, ενώ ωθεί περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό.

Στην συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας, ήταν επίσης παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Εορδαίας Νίκος Φουρκιώτης, Δημήτρης Ορφανίδης, Μαρία Αντωνιάδου, Χρήστος Κεσκερίδης, Ρούλα Σεβαστού και Παναγιώτης Κάλφας.

 

Accessibility
Κλείσιμο