ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
December 15, 2017
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΤΩΝ – ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
December 18, 2017

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  15-12-2017

Εθιμοτυπική επίσκεψη του  ευπατρίδη Ελευθερίου Γρηγοριάδη στο Δήμαρχο Εορδαίας

 

Με το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  συναντήθηκε , λίγο πριν αναχωρήσει για την Αυστρία , ο Πτολεμαϊδιώτης  Πρόεδρος του Ελληνοαυστριακού Συνδέσμου και Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου του Innsbruck της Αυστρίας Καθηγητής Ελευθέριος Γρηγοριάδης.

Υποδεχόμενος τον κ. Γρηγοριάδη, ο Δήμαρχος Εορδαίας τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του να ενισχυθεί το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με 102 κλίνες, δωρεά του Νοσοκομείου Hail in Tirol του  Innsbruck καθώς και για την πολύχρονη  προσφορά του ως πρεσβευτής του Ελληνικού πολιτισμού στην Αυστρία.

Από την πλευρά του  ο κ. Γρηγοριάδης ενημέρωσε τον κ. Ζαμανίδη σχετικά με τη δωρεά και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που θα ακολουθήσει από το ίδιο Νοσοκομείο , καθώς και  για την πρότασή του να επιτευχθεί μία αδελφοποίηση μεταξύ των Νοσοκομείων της Πτολεμαΐδας και του Innsbruck με στόχο την περαιτέρω συνεργασία τους.

Επί πλέον συζητήθηκαν πολιτιστικά θέματα  του τόπου ,  στα οποία ο κ. Γρηγοριάδης έδειξε το  ενδιαφέρον του για κάθε  συνεργασία , ενώ  ευχαρίστησε το Δήμαρχο  για   το «Λεύκωμα με ιστορικές φωτογραφίες  της Εορδαίας» που του προσέφερε.

Accessibility
Κλείσιμο