ΔΩΡΕΑ “ΖΩΗΣ” ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ “ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”
April 17, 2019
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 5η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
April 25, 2019

ΔΩΡΕΑ “ΖΩΗΣ” ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  24-04-2019

 Δωρεά «ζωής» στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από το Δήμο Εορδαίας  μετά από πρόταση του Δημάρχου Σάββα  Ζαμανίδη

     Το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, στα πλαίσια  της χθεσινοβραδινής του  συνεδρίασης (Τρίτη 23-4-2019)  , ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη δωρεά ενός ελικοπτέρου – ασθενοφόρου,  στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, μετά από πρόταση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα  Ζαμανίδη.

     Το ελικόπτερο, η αξία του οποίου ανέρχεται στις   300.000 – 350.000 ευρώ περίπου, που θα αγοράσει ο Δήμος Εορδαίας από το οικονομικό του  πλεόνασμα, θα εδρεύει στο υπάρχον Ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου , όπου θα εγκατασταθεί με τη συμβολή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας , εξυπηρετώντας τη διακομιδή ασθενών από όλη την ευρύτερη περιοχή.

      Η σημαντική αυτή  πρωτοβουλία του Δημάρχου Εορδαίας , που αποτελεί «δώρο ζωής» στο Νοσοκομείο και στην κοινωνία , έγινε δεκτή σχεδόν ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο και από τον Διοικητή του Μποδοσάκειου  Γεώργιο Χιωτίδη , που έδωσε το παρών στη συνεδρίαση.

    Επί πλέον  το Δ.Σ. ενέκρινε και τη δωρεά  προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ιατρικού εξοπλισμού αξίας 100.000 ευρώ , με βάση τις ανάγκες του φορέα υγείας .

     Να σημειωθεί ότι αναφορικά με  τη δωρεά του ελικοπτέρου, ο κ. Δήμαρχος επεσήμανε , πως όπως όλες οι δωρεές έτσι κι αυτή, θα διέπεται από τους ανάλογους  όρους. Συγκεκριμένα να υπάρξει η απαραίτητη στελέχωση και υποστήριξη από Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό και η έδρα του να είναι «μόνο» το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας , χωρίς ποτέ να αλλάξει .

Accessibility
Κλείσιμο