Διανομή δεμάτων αγάπης και αλληλεγγύης σε πολίτες ευπαθών κοινωνικών ομάδων, από το Δήμο Εορδαίας.

Ανακοίνωση Δήμου Εορδαίας για τα ηλεκτρικά πατίνια που κυκλοφόρησαν στην πόλη της Πτολεμαΐδας.
April 19, 2022
Την Παρασκευή 29 Απριλίου τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Εορδαίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, από την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου.
April 28, 2022

Διανομή δεμάτων αγάπης και αλληλεγγύης σε πολίτες ευπαθών κοινωνικών ομάδων, από το Δήμο Εορδαίας.

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +302463350148
Fax : +302463350150
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 19-04-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Διανομή δεμάτων αγάπης και αλληλεγγύης σε πολίτες ευπαθών κοινωνικών ομάδων, από το Δήμο Εορδαίας.

Δέματα αλληλεγγύης με βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα, διένειμε ο Δήμος Εορδαίας μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής σε 300 περίπου νοικοκυριά που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στέλνοντας μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Δικαιούχοι των συγκεκριμένων δεμάτων είναι μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι μοναχικοί άνθρωποι, οικογένειες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, έχουν όμως ανάγκη στήριξης και δεν καλύπτονται από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Δυστυχώς ο αριθμός των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα συνεχώς αυξάνεται και με τη συγκεκριμένη ενέργεια ο Δήμος Εορδαίας συνεχίζει τις προσπάθειες στήριξης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων.

 

Ο Δήμος Εορδαίας επίσης εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κάθε εθελοντή πολίτη ξεχωριστά που στηρίζει έμπρακτα τις συγκεκριμένες δράσεις και στους πολύτιμους χορηγούς, οι οποίοι με τις ευγενικές χειρονομίες τους ενισχύουν το έργο του, στο πλαίσιο της κοινωνικής συνοχής και τη διάθεση προσφοράς προς τους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ανάγκη.

 

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους κυρίους : Κυριάκο Πετκίδη και Δημήτριο Δρουμτσέκα.

Ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

 

 

Accessibility
Κλείσιμο