ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: “ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ”

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΜΗΜΕΔ
June 5, 2018
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
June 7, 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: “ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ”

kede3

Βας. Σοφίας 28 – 50 200 – Πτολεμαΐδα

      ΑΦΜ : 99 80 545 45 ΔΟΥ Πτολ/δας

      Τηλ. 246 308 12 32 Φαξ 246 305 52 76

            E-mail : kede11@otenet.gr                                                                                              Πτολεμαΐδα 07-06-2018               

 

Το Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι ολοκληρώνει τον κύκλο των συναντήσεων του για το σχολικό έτος 2017-2018 και σας καλεί σε ένα διήμερο αφιερωμένο στο Παιδικό Θέατρο.

Η γιορτή του θεάτρου ξεκινάει την Δευτέρα  11 Ιουνίου στις 19.00 το απόγευμα όπου μαθητές απο 3 μέχρι 13 χρονών θα παρουσιάσουν την παράσταση ΑΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ…

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς οι μικρές και μεσαίες ηλικίες θα παρουσιάσουν το έργο “Ταξίδι στον πλανήτη Δία”. Το έργο έγραψαν τα παιδιά σε συνεργασία με την εμψυχώτρια των τμημάτων και η ιδέα βασίζεται στου κείμενο του Ουμπέρτο Έκο “Οι τρεις κοσμοναύτες”.

Στο δεύτερο μέρος το προεφηβικό τμήμα παρουσιάζει το “Κουαρτέτο Μύθιους Παραμύθιους”. Ένα θεατρικό έργο όπου συναντιούνται τα παραμύθια και φτιάχνουνε ένα …συγκρότημα. Μια παρασταση που θα μας ξεσηκώσει όλους απο τις καρέκλες μας.

Το διήμερο αφιέρωμα στο παιδικό θέατρο συνεχίζεται την Τρίτη 12 Ιουνίου στις  20.00 το απόγεμα όπου έχουμε την πρώτη εμφάνιση των ενηλίκων που παρακολούθησαν τα εργαστήρια της φετινής χρονιάς. Γεμάτοι κέφι και μεράκι δούλεψαν για μια παιδική θεατρική παράσταση που είναι απο τα πιο δυσκολα είδη θεάτρου. Σας καλουμε λοιπόν για “Μια βόλτα με τον Αίσωπο”. Ένα έργο όπου οι πρωταγωνιστές τεσσάρων αγαπημένων μύθων του Αισώπου έρχονται και μας λεν τις ιστορίες τους.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Πνευματικό Κέντρο

Εμψυχώτρια όλων των ομάδων του ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε. είναι η κα Μάρθα Μαυρίδου.

Σας περιμένουμε όλους για ένα διήμερο γεμάτο θέατρο και παιδικά χαμόγελα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Accessibility
Κλείσιμο