ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ: ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2017
July 11, 2017
ΒΙΟΠΑ: ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
July 13, 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ: ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

 

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας κι έκλεισαν με μια μεγάλη γιορτή  την Τρίτη 11 Ιουλίου το απόγευμα στον υπαίθριο χώρο της Βιβλιοθήκης.

  Τα παιδιά που συμμετείχαν στα εργαστήρια Αφήγησης, Φιλαναγνωσίας, Δημιουργικής Γραφής,  Συναισθηματικής Υπευθυνότητας, συναντήθηκαν σε μια κοινή για όλους γιορτή και  μοιράστηκαν με ενθουσιασμό  τις εμπειρίες τους.

Όλοι μαζί, κάτω από το «Δέντρο που άκουγε ιστορίες» είπαμε τις  ιστορίες που γράψαμε κι αμέσως μετά, μικροί και μεγάλοι διασκεδάσαμε με τη «χάσκα», τις «νεροδρομίες», το «νερόστοχο», τα «νερόμηλα» κι άλλα πολλά νεροπαιχνίδια.

   Η γιορτή έκλεισε με την απονομή των αναμνηστικών  ενθυμίων  που απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά.

Η διοργάνωση κι η υλοποίηση όλων αυτών των προγραμμάτων και των δράσεων  υποστηρίχτηκαν  από το νεοσύστατο σύλλογο «Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας» ο οποίος  και παρευρίσκονταν  μαζί μας  προκειμένου να ενημερώσει το κοινό της πόλης για τους στόχους και τη δράση του.

   Η Πρόεδρος, το ΔΣ και η Υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, τους εθελοντές του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας» για την ουσιαστική  υποστήριξη  όλων των προγραμμάτων και βεβαίως τα παιδιά που πάντα συμμετείχαν σκορπίζοντας το γέλιο, τη χαρά και την ελπίδα…

Accessibility
Κλείσιμο