ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΟΙ 30 ΠΡΩΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΔΕΛΦΙΝΙΑ” ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
February 13, 2018
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
February 14, 2018

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΟΙ 30 ΠΡΩΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  12-02-2018

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΟΙ 30 ΠΡΩΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

        Αποφοίτησαν τη Δευτέρα 12-2-2018 από την Πυροσβεστική Σχολή της Πτολεμαΐδας οι πρώτοι 30 Πυροσβέστες  των οποίων ολοκληρώθηκε ο κύκλος εκπαίδευσής τους..

        Πρόκειται για τους   απόφοιτους της 82ης εκπαιδευτικής σειράς Δοκίμων Πυροσβεστών που ξεκίνησαν την εκπαίδευσή τους στη Σχολή της Πτολεμαΐδας στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, καθώς ήταν επιτυχόντες σε παλαιότερους διαγωνισμούς του Πυροσβεστικού σώματος, πριν ενταχθεί η σχολή στις πανελλαδικές εξετάσεις  οι οποίοι δικαιώθηκαν κατόπιν δικαστικών αποφάσεων και μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους παρέλαβαν τα πτυχία τους από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγο Ναθαναήλ Ρήγα, παρουσία  εκπροσώπων τοπικών και περιφερειακών αρχών  , αλλά και  συγγενών των αποφοιτησάντων .

     Να είναι γεροί και να επιτελούν το δύσκολο έργο τους με τη βοήθεια του   Θεού, τους ευχήθηκε  ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος, ο οποίος τέλεσε τη Δοξολογία της  Ορκωμοσίας .

       Τη Διαταγή της Σχολής ανέγνωσε ο Διοικητής της , Πύραρχος Ανδρέας Παπαζαχαρίας, επισημαίνοντας ότι η εκπαίδευση των αποφοίτων δεν τελειώνει εδώ, αλλά συνεχίζεται μέσα από την πορεία τους   στο Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ  την ικανοποίησή τους για την αποφοίτηση της πρώτης φουρνιάς Πυροσβεστών   εξέφρασαν τόσο  ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης , όσο  και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Κάτανας.
Ήταν μία άψογα διοργανωμένη εκδήλωση , που ολοκληρώθηκε με δεξίωση στο χώρο της Σχολής.

Accessibility
Κλείσιμο