ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 20η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ”
May 14, 2019
ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
May 17, 2019

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 20η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 17-05-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άνοιξε τις πύλες της η 20η Ανθοκομική Έκθεση Πτολεμαϊδας

με μεγάλη συμμετοχή εκθετών και  επισκεπτών

 

     Πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στη 20η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Εορδαίας οι πύλες της οποίας άνοιξαν την Πέμπτη 16-5-2019 το απόγευμα στο χώρο της λαϊκής αγοράς με τις ευλογίες της Εκκλησίας και τη

 συμμετοχή πoλλών  επισκεπτών.

     Παρά τη συνεχή  βροχόπτωση ο Ιερέας Πατήρ Ιωάννης Σαββίδης τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων ,μεταφέροντας  τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου   και ευχήθηκε   τα καλύτερα για το θεσμό .

     Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Αριστερίδης τόνισε ότι η Ανθοκομική Έκθεση αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός  για την περιοχή , καθώς έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών , ομορφαίνοντας την καρδιά της Πόλης.

    Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος    Πρασίνου  Κωνσταντίνος Σερσέμης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία του θεσμού που ενισχύει την οικολογική συνείδηση,  τονίζοντας  ότι οι Δημότες της Εορδαίας αγαπούν το πράσινο και επιθυμούν ακόμα περισσότερο να δώσουν χρώμα στους κήπους και στα μπαλκόνια τους , ενώ  ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, όλες  τις  Αντιδημαρχίες   και  τους εργαζόμενους του Δήμου  που συνέβαλαν στη διοργάνωση καθώς και τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Κεντρικής Μακεδονίας   και τους επισκέπτες που στηρίζουν τη διοργάνωση δίνοντας  ένα ιδιαίτερο χρώμα.

     Στη φετινή έκθεση  συμμετέχουν πάνω από 20  παραγωγοί-μέλη του Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Κεντρικής Μακεδονίας  με μια μεγάλη ποικιλία φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σε προσιτές τιμές.

      Όσο για τους επισκέπτες μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν   το υπέροχο θέαμα των πολύχρωμων λουλουδιών, κατακλύζοντας όλους τους χώρους.

     Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Accessibility
Κλείσιμο